CAD Logo
CAD Nord - De Fri Autoværksteder

Vi holder de nordjyske biler kørende,

vi skaber tryghed for dig og din bil


Vi lever op til den anbefalede service og stempler servicebogen

- ingen tvivl om garantien


CAD Nord - vi er dit lokale autoværksted i Nordjylland


CAD Nord - vi er dit lokale autoværksted i Nordjylland


CAD Nord - vi er dit lokale autoværksted i Nordjylland
Miljøet på værkstedet

miljoe_paa_vaerkstedetNår du som kunde afleverer din bil til service - så lægger du ikke mærke til om miljøet er i orden - det forventer du, at det er. Men hvad er et godt miljø? og hvad skal der tages højde for?

Når en bil serviceres bliver der f.eks. aftappet olie og oliefilteret skal skiftes. Det kræver miljøbehandling. Der er forskellige væsker som ved visse typer af service skal skiftes f.eks. kølervæske og bremsevæske. Væskerne skal også miljøbehandles. Skal du have et nyt batteri på - så kræver det også bortskaffelse på en miljømæssig forsvarlig måde.

Et autoværksted skal have rumventilation og udsugning til f.eks. udstødningsgasserne fra bilerne inde på værkstedet. Medarbejderne skal på forskellige miljøkurser dels lovbefalede men også tilbudte kurser. På værkstederne skal der laves arbejdspladsbrugsanvisninger og arbejdspladsvurderinger. Det er vigtigt at få belyst om der er opgaver der kan udføres anderledes f.eks. så tunge løft undgås.

Det koster faktisk en del penge, ressourcer og benarbejde for autoværkstederne at sørge for, at miljøet er opprioriteret og i orden. Nu ved du i hvert fald, at det kræver noget energi at have et godt miljø.

Der er således mange gode grunde til at kigge efter CAD mærket. Uanset om man har en ny bil eller en ældre bil, kan man trygt henvende sig på et CAD værksted, som sørger for sortering med henblik på størst muligt genbrug eller en forsvarlig miljømæssig bortskaffelse.


Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret med nyheder fra CAD Nord? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.