CAD Logo
CAD Nord - De Fri Autoværksteder

Vi holder de nordjyske biler kørende,

vi skaber tryghed for dig og din bil


Vi lever op til den anbefalede service og stempler servicebogen

- ingen tvivl om garantien


CAD Nord - vi er dit lokale autoværksted i Nordjylland


CAD Nord - vi er dit lokale autoværksted i Nordjylland


CAD Nord - vi er dit lokale autoværksted i Nordjylland
Stenslag/rudeskift

Fil116_Stenslag"Pliiiiiinng" du kender sikkert lyden - når f.eks. en sten fra bilen foran rammer din rude. Den næste tanke er … ødelagde det ruden ? og derefter følger enten lettelsen - ved at det ikke gav en stjerne i ruden - til ærgrelsen over - at der kom en stjerne i ruden.

Ærgrelsen behøver nu ikke være så stor. Efterhånden er teknikken for udbedring af stenslag blevet så avanceret, at stenslag kan repareres. Det kan faktisk ikke - eller næsten ikke ses.

Hvad gør jeg hvis jeg får et stenslag ?
Det vigtigste er, at du med det samme får dækket skaden (stjernen) til. Du kan bruge et af de specielle rudemærker, som de fleste værksteder har liggende eller i mangel af bedre -  kan du også bruge et stykke tape. Kør derefter til dit CAD-værksted - så kikker vi på det og giver en vurdering af skaden og mulighederne for at hjælpe dig.

Rudeskift
Er stenen der rammer din rude så stor, at ruden går i stykker eller du har revner eller lignende, som bliver så lange, at det kræver et rudeskift - så hjælper vi også med det og sørger naturligvis for at overholde de krav, som foreskrives af de enkelte bilmærker.


Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret med nyheder fra CAD Nord? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.